Här hittar du

Offertformulär

Hitta en pålitligt städfirma

Så går det till

Olika typer av städhjälp

Varför ska jag anlita en städfirma?

Vad kostar det att anlita städhjälp?

Tipsa en vän

Ta del av rabatterbjudande

Våra andra webbsidor

Prisexempel på flytt  3

Flyttfirma.net

Få offert från flera städfirmor

Endast offerter från kvalitetssäkrade städfirmor med bra pris

damsugare ifrån en städfirma
Icon for avbokningsmojligheter

Städgaranti

Icon for avbokningsmojligheter

Offert inom 24 timmar

Icon for avbokningsmojligheter

Vi hjälper dig med RUT-avdrag.
Läs mer om RUT här

Skicka paket utomlands

Skicka
Prylar

mail

Städ
Offert

mail

Flytt
Offert

Fastpris på städ

Du som kund ska slippa oroa dig för vad din städning kommer att kosta. Därför väljer vi alltid att jobba med städfirmor som ger fastpris istället för timpris.

Dessutom kan du känna dig trygg med att städfirmorna inte tjäna pengar på att städa långsamt. Detta slipper du när priset redan är uträknat.

Ingen bindningstid & inga dolda tilläggskostnader

Du som kund ska inte bli lurad av ett lågt offertpris som bara stiger och stiger av tilläggskostnader i efterhand.
Hos oss förekommer bara extra kostnader om verkligheten avviker för mycket från de uppgifter du lämnat oss i offertformuläret. Mer om detta under vanliga frågor.

Kvalitetssäkrade städfirmor

Vi jobbar bara med städfirmor som vi har kvalitetssäkrat baserat på tjänstens kvalitet och pris. Vi har höga krav på bra priser och väl genomförda städningar.
Vi har 25 års erfarenhet inom branschen, och jobbar bara med städfirmor som håller vad de lovar!

Städgaranti

Vi erbjuder en städgaranti, vilken innebär att om det är något du skulle vara missnöjd över och rapporterar detta inom 3 dagar så kommer städhjälpen tillbaka och löser det – utan extra kostnad förstås!

Hitta en pålitlig
firma för städhjälp

flyttbil med glad gubbe i
NDD Flytt & Städ ABNDD Flytt & Städ AB
05:36 22 Aug 22
Bästa Flytt firma 🌹
Ellzycool The QueenEllzycool The Queen
13:17 20 Feb 22
L NL N
13:11 20 Feb 22
Gustav ForsströmGustav Forsström
10:40 20 Feb 22
Trevligt bemötande ,smidiga att ha och göra med och hjälpte mig hitta en grym flyttfirma som löste min flytt bra och till ett bra pris! Supernöjd, rekommenderas starkt.
Irma AdlerssonIrma Adlersson
19:39 20 Jan 22
Superbra tjänst som hjälpte mig att hitta en professionell flyttfirma!
Peter SilkePeter Silke
21:15 19 Jan 22
Extremt trevligt bemötande från första stund vid kontakt med dom i samband med våran flytt.Kan varmt rekommenderas.
philip askerphilip asker
23:34 15 Jan 22
När jag skulle flytta använde jag mig av flyttfirma.net jag fick 3 mycket bra erbjudande från olika firmor vilket gjorde det enkelt för mig att välja flyttfirma. Kan verkligen rekommendera denna tjänsten för er kommande flytt, istället för att leta runt själv efter lägsta priset till bäst kvalitet använd dessa 😁
Magnus OlaussonMagnus Olausson
16:16 14 Jan 22
Sökte efter en flyttfirma i Göteborgs området, fick 3 bra offerter inom utlovad tid! bra sätt spara tid och pengar på när man letar efter flyttfirma. Rekommenderas!!
Niklas KristianssonNiklas Kristiansson
16:15 14 Jan 22
Smidigt offertformulär. Fick 3 offerter skick till mig direkt. Är nöjd med flyttfirman som gjorde jobbet!
js_loader

Så går det till

fyller i offerforfragan for flytthjalp

Offertförfrågan

Fyll i offertformuläret för städhjälp ovan och klicka på ”Skicka”.

$
"
Tar emot email med offertforfragan fran flyttfirmor

Jämför offerter

Du får flera offerter skickade till dig ifrån utvalda städfirmor. Vi väljer ut städfirmorna baserat på ditt behov och vart i landet du ska flytta.

$
"
tumme upp för flyttfirma bokad

Anlita en städfirma

Om du är nöjd med någon av offerterna så godkänner du den direkt genom att svara städfirman som du vill anlita.

När du godkänt offerten av vald flyttfirma bokas din städhjälp och du får en faktura ifrån städfirman.

Städfirman hjälper dig med RUT-avdrag.

Grovstäd

Grovstäd finns till för dig som t.ex. haft en ombyggnad, brand eller vatten- eller mögelskador. Den är inte lika grundlig som en flyttstädning, utan hjälper till med sådant som inte går att få bort med en konventionell städning.

För dig som har kaos i lägenheten efter renovering, eller har ett hem där olyckan har varit framme så rekommenderar vi att anlita en städfirma för att hjälpa dig. En grovstädning kan kräva specifika verktyg som du kanske inte har hemma och där proffsen inom branschen har erfarenheten av att hantera de skador som kan ha uppkommit.

Byggstäd

Städning av inom- och utomhusytor efter nyproduktion eller renovering av din bostad. I likhet med grovstädningen så innebär byggstädning att man gör grovjobbet efter en ombyggnation eller reparation av ditt hem, och kräver att man vet vad man gör för att inte skada sig själv eller hemmet!

Det kan handla om att avlägsna gipsskivor, spån eller annat kvarvarande skräp. OBS! Detta är alltså inte samma sak som en finstädning, så vill du ha din bostad skinande ren, men också klar att flytta in i så rekommenderar vi att ni kombinerar den med en avslutande finstädning.

Hemstädning

Ibland blir livet för mycket. Hemstäd erbjuder en regelbunden städservice som tar hand om din vardagsstädning, så att du kan ta det lite lugnt och har tid för annat!

Detta kan innebära en vanlig grundstädning där man ex. torkar av alla åtkomliga ytor, rengör toalett, fixar köket och dammsuger. Men städfirman är också lyhörd till just dina önskemål, så tveka inte att be om det som just du behöver.

Ett sätt att unna dig lite vardagslyx och lyft en börda från dina axlar!

Flyttstäd

En grundlig städning av din bostad i samband med flytt. Vi vet själva vilket kaos det kan bli när man flyttar, och när man ska ha koll på allt annat känns det inte alltid toppen att behöva sitta där helt slut efter att ha flyttat alla möbler och skura golvet. Därför kan du ta hjälp av flyttstäd, så att du kan dra till den nya bostaden med energi kvar i kroppen!

Visningsstäd

Liknande en flyttstädning så erbjuder städfirmorna visningsstäd för dig som har gjort grundjobbet, och framförallt vill fokusera på synliga ytor. När du ska sälja din bostad är ju det första intrycket A och O för slutpriset. Städfirman hjälper dig med att få de skinande rent inför visningen och ge ett väldoftande intryck på spekulanterna!

Dödsbo

Efter att en nära anhörig har gått bort kan städningen av dödsboet kännas extra tungt och svårt. En städfirma kan ta hand om dödsbostädning, så att du har en mindre sak att behöva tänka på när krafterna är låga. Självklart är städfirman alltid öppen och respekterar dina önskningar, så att det blir precis som du vill ha det. Viktigt att komma ihåg att denna tjänst inte är RUT-berättigad tyvärr.

Olika typer
av städhjälp

fyra bilder ihop pa utfort byggstad hemstad garagestad och visningsstad

Spara tid 

Om du är som oss så har du säkert många bollar i luften. Jobbet, fritidsaktiviteter, barn på dagis eller skolan, och så kanske du har lovat att bjuda på middag i helgen! Städning kan kännas som den sista droppen, och så ska det inte behöva vara.

Det blir renare än när man gör det själv

Vi bakom Flyttfirma.net använder själva städhjälp för att ha mer tid till att göra denna tjänsten bättre för dig och för annat. Vår egen reflektion är också att det, helt ärligt, blir 10 gånger renare hemma när man tar hjälp av proffsen än när man själv lägger ner samma tid. De liksom skiner om badrumskranen och speglarna har inga streck. 

Regelbunden städning kanske inte är något för alla men bara en grundlig vårstädning piggar upp hemma. 

Slipp ringa runt för att jämföra pris

Spara tid genom att slippa ringa runt till olika städfirmor för att få offertförslag från var och en. Vi har redan gjort grundjobbet och sorterar fram städfirmorna med bäst pris och kvalitet!

Varför ska jag
anlita en städfirma

flyttbil med glad gubbe i

Pris för städhjälp

Ofta kan det vara svårt att få reda på vad just din flyttstädning kommer kosta. Vi har därför tagit fram vår städoffert, där du enkelt kan knappa in din information så att du kan få ett exakt pris! Dessutom så kan du som inte orkar vänta på en offert boka städning direkt på vår hemsida.

Vad påverkar priset från en städfirma

Det är färre parametrar som påverkar priset i städtjänster än i flytthjälp – det handlar framförallt om typen av städ du behöver och hur stor din bostad är. Du kan även skriva in egna önskemål eller information som inte passar in i nåt utav fälten.

Vi erbjuder även tillval för dig som vill ha hjälp med dina persienner, fönsterputs eller inglasad balkong. Sådana tillval är vanliga i städbranschen men tillhör moment som är lite mer tidskrävande, men inte heller något som alla vill ha. Därför kan du enkelt kryssa i det på listan ifall det är något du är sugen på 🙂

Vad kostar det 
att anlita städhjälp?

vad kostar stadhjalp

Tipsa en vän

Dela flyttfirma .net till vänner

Har du en vän som bör anlita en städfirma?

Känner du någon som skulle vara intresserad av att får pris på någon form av städhjälp, dela enkelt denna sida genom att klicka på någon av knapparna nedan.

Ta del av
rabatterbjudande

Animerad kille brevid stort brev med uppmaning for att illustrera kontaktmojlighet via email

Ta del av rabattkuponger

Ska du inte flytta eller ta in städhjälp just nu men vill få erbjudande i form av rabattkuponger skickat till dig som du kan använda vid nästa tillfälle eller ge bort till en vän.

Registrera din email så får du ta del av rabattkuponger nästa gång vi kör en kampanj.

Utöver rabattkuponger så skickar vi endast ett nyhetsbrev per år, så du kommer inte bli spammad!