Våra andra webbsidor

Prisexempel på flytt  3

Flyttfirma.net

Få offert på att

skicka paket

Privatperson | Företag | Inrikes | Utrikes

Skicka paket, möbler paket eller pall

Skicka paket utomlands

Skicka
prylar
utomlands

flytta bohag utomlands

Skicka
prylar
inrikes

Skicka paket utomlands

Flytta
bohag
inrikes

Skicka paket utomlands

Skicka paket till Norge, England, USA, Tyskland, Spanien, Italien, you name it!

Kanske har du en vän eller släkting i Europa som har världens crawing på svenskt lösgodis eller du kanske har hittat en antik kruka i Italien som skulle passa perfekt i din lantligt inredda stuga här i Sverige. Fyll i offertformuläret så får du offert från flera firmor att jämföra pris å hitta den som passar dig bäst.

Vi jobbar med både flyttfirmor och transportfirmor och du kan därför få offert ifrån båda. Vi matchar dimensionerna på det du vill skicka med firmor som lämpar sig för jobbet och som kan ge ett bra pris. Flera av firmorna vi samarbetar med har regelbundna transporter ned i Europa och ut i övriga världen och det du vill frakt försöker vi därför samköra med andra transporter för reducerat pris och koldioxidutsläpp.

Skicka paket inom Sverige

Går ditt paket inte ned i ett av postens standardformat? Vi jobbar med flyttfirmor som är vana att hantera otympliga möbler som ofta är långt ifrån fyrkantiga. Bilarna rullar konstant mellan städer i Sverige och vi hjälper försöker transportera så lite luftrum som möjligt. Vi gör vårt bästa för matcha firmornas andra transporter med ditt fraktbehov för att både hålla ned priset och för att hålla ned avtrycket på klimatet.

Skicka paket och möbler utomlands eller inom Sverige

Olika sätt att packa och skicka paket

 

Skicka paket

Har du en mindre pryl inrikes som går ned i ett kuvär eller mindre låda så rekommenderar vi att du kollar med Postnord då dem hannterar detta i större omfattning. Ska du däremot frakta prylar utomlands eller skicka prylar med en samanlaggd storlek av flyttlåda eller större så rekommenderar vi att ta in offert med hjälp av offertformuläret längst upp på sidan. Vi har själva erfareheter av fraktbehov som faller utanför ramen av en standard och därför blivit krångligt, men de försöker vi nu göra någoting åt:

Vi gillar logisitiska utmaningar, att jobba fram kreativa lösningar för att transportera otympliga prylar och samköra transporter. Vi löser de mesta, testa oss! 

Skicka flyttkartong

Har du lite större prylar att frakta eller flera små paket så kan du packa dessa i en flyttkartong. Flyttkartongen kan sen transportfirman plocka upp och samlasta på en pall med andra prylar.

Skicka möbler

Transportfirmor jobbar gärna med packning på pallar där en person kan hanterar all last med hjälp av en pallyftare. Flyttfimor är å andra sidan ofta i flyttlag om flera personer och är vana att hantera saker utanför pallformatet. Efter att du fyllt i offertformuläret utvärderar vi både transportfirmor och flyttfirmor som kan passa det du ska skicka. 

Skicka pall

För att hålla ned priset och underlätta hanterandet och transporten så är det bra att ha pallformaten i åtanke.

Har du ett mindre mindre föremål så kan packa dem gärna i anpassade kartonger eller packa dem ordentligt i en flyttlåda. Transportfirman kommer plocka upp dina prylar, köra till närmsta lager för emballering och packning på Europapall, för att sen skicka dem vidare.Mått för hel och halvpall:

  • Mått på helvpall: 60×80 cm
  • Mått för helpall: 120×80 cm

Skicka container

Ska du skicka riktigt stora prylar eller större mängder av prylar längre distanser så kan det vara fördelaktigt med båttransport och att hyra en container för dig att packa i. Baserat på vad du fyller i offertformuläret så kommer transport och flyttfirmor kunna ge olika prisförslag med olika lösningar för din frakt. 

container för att skicka paket på pallar
Flyttklille packar och lastar för att skicka paket
leverans av skickat paket till privatperson

Skicka paket som privatperson

Kan jag använda RUT-avdraget på transport?

Inom transportbranschen kan du tyvärr inte få RUT-avdra i samma utsträckning som vi flytt. Du kan dock tillämpa RUT-avdrag på transporter och packning av bohag och lösöre till försäljning vid auktion, loppmarknad och 2nd hand butiker. För mer information om var som är RUT-berättigat se denna del av skatteverkets hemsida.

Köpt något på auktion eller på Blocket?

Visst är det gött när man gör ett kap, samtidigt som man hjälper vår köra planet genom återanvändning! Kanske är du en som brukar köpa prylar på andrahandsmarknaden så som Blocket, Facebook marketplace eller på någon av alla auktionssiter.

Bor man i en storstad så har man ofta ett stort utbud att tillgå men ibland kan man komma över objekt i andra städer eller ute på landsbyggden, dit det är långt att köra och resan med släpvagn blir ett för stort hinder. Kanske är objektet till och med för stort, tungt eller otympligt för vad man kan hämta på egen hand. .

Ta in en offert på transport av objektet du vill köpa/buda hem så vet du vad det kommer kosta att transportera hem objektet. Kanske är transportkostnaden värd att betala för, för att få hem objektet.

Skicka paket som företag

Ska företag du driver eller jobbar för köpa in något som du behöver transporthjälp så kan ni fylla i de företagsanpassade offertformuläret.

Har ni en väldigt speciell typ av transport som inte passar formuläret utformning eller vill diskutera avtal för regelbundna transporter så kan ni mail, chatta eller ringa till oss, vad som passar dig bäst.