Våra andra webbsidor

Prisexempel på flytt  3

Flyttfirma.net

Få offert på

Pianoflytt

Låt en flyttfirma flytta de tugna men ack så fina åbäket till piano!

pianoflytt
Stadoffert

Städ
offert

flytta bohag utomlands

Flytta
piano

Skicka paket utomlands

Flytta
bohag
inrikes

Visste du
detta om pianoflytt? 

 • RUT-avdraget gäller vid flytt av piano!

  Du kan dra av på allt utom bränslekostnader. Gäller 50 procent upp till 75,000 kr per år och per person, vilken grej va?!

 • Priset kan variera enormt – till din fördel!

  Efter att du skickat iväg offertformuläret får du offerter från flera firmor. Olika flyttfirmor har olika förutsättningar och det är därför alltid bra att ta in offerter från flera aktörer. Har du tur kan ditt piano kanske få åka snålskjuts tillsammans med en annan flytt som har samma rutt redan inplanerad, vilket gör det bra mycket billigare för dig.En annan flyttfirma kanske känner sig lite extra generösa och vill dig lite rabatt, vem vet? M.a.o. det skadar ingen att ta in fler offerter.

 • Du får förslag på fasta priser, ej rörliga!

  Vid pianoflytt är det ibland svårt att uppskatta tid. Stannar hissen, så grips inte av panik! Vi vill inte att du ska behöva oroa dig över slutpriset eller över oklarheter kring fakturan. Därför ställer vi krav på att alla flyttfirmor som skickar dig en offert ska erbjuda dig ett fast pris.

 • Allt är försäkrat under pianoflytten, så var inte orolig!

  Stupar ditt piano i marken, så står flyttfirman för det.

flytta flyger eller piano
flytta piano och ta med dig tonerna
Länk till Youtube

Varför anlita flyttfirma vid flytt av piano?

 • Du undviker skador på dig själv.

  Att flytta flygel eller piano är tungt. Föreställ dig ett 350 kilos sovande monster som du varsamt ska bära ned för ett gäng trappor – utan att väcka honom! Det är ungefär så det går till att flytta ett piano.

  Låt flyttfirmans proffs hantera detta sovande monster med rätta medel och professionella verktyg. De är proffs helt enkelt på att flytta piano.

 • Ditt piano klarar sig utan en skråma!

  Flyttfirmor har kunskap och erfarenhet av pianoflytt. De vet hur man skyddar samt bär ditt piano på korrekt sätt.

 • Du slipper extra- och oförutsägbara kostnader!

  Att hyra släp, köpa bärutrustning och bjuda polarna på flyttpizza kostar inte så mycket mindre än att anlita en flyttfirma. Dessutom så kostar det din dyrbara tid. Sen slipper du stå skyldig till att hjälpa polarna flytta sina respektive pianon när väl det sker… För den gentjänsten vill ingen egentligen stå för…

 • Inget eget ansvar.

  Flyttfirman sköter hela flytten av ditt piano och är samtidigt försäkrade till tänderna. Du behöver alltså inte bry dig ett smack!

  Så, vad är det du väntar på? Ta in kostnadsfria offerter, för att se vad som passar dig och ditt kära piano bäst.

  Kika på dina offerter i lugn och ro, kanske testa att pruta lite eller passa på att diskutera livets svåra frågor med din nya flyttfirma. De är förvånansvärt insiktsfulla människor som har svar på det mesta som rör livet. Bara det gör det värt att anlita dem!

leverans av skickat paket till privatperson

Vad kostar det att flytta ett piano?

Mellan 2000 kronor till 10 000 kronor efter RUT-avdrag, kan man säga i runda slängar. Priser påverkas av flera parametrar, så som: 

 • Tillgänglighet
 • Transportsträcka
 • Total vikt av piano eller flygel
 • Om du har hiss eller ej
 • Antal trappor
 • Flyttfirmans förutsättningar

Beroende på hur din situation ser ut, så passar din flytt vissa flyttfirmor bättre än andra. Därför är det alltid bra att ta in offerter från flera olika flyttfirmor. På så sätt får du en övergripande prisbild och kan enkelt välja det alternativ som passar dig bäst.

Flytta ditt piano
inom Sverige eller till utlandet?

Vare sig du är ute efter pianoflytt i eller mellan Stockholm, Göteborg, Malmö eller övriga Sverige – så löser vi det åt dig!

Vi har även flyttfirmor som kan hjälpa dig med pianoflytt från Sverige till utlandet, eller vice versa.

Kanske har du lagt ögonen på en antik Bösendorfer i Österrike som du råkade spränga sparbössan på under en auktion… Tja, sånt händer, och ja, då behöver du kanske hjälp med att frakta hem flygeln. Vi kan sköta transport av piano från jordens alla hörn, och leverera hem det till Stockholm, Göteborg, Malmö och övriga Sverige.

Vi flyttar självklart även mer än flyglar och pianon. Vi har inget agg mot andra möbler, om du nu tror det. Har du andra möbler eller prylar som du behöver hjälp att flytta till eller från utlandet, så har vi ett dedikerat offertformulär.

Ingenting är omöjligt i vår bok, så tveka inte att höra av dig för dina skräddarsydda offerter!

Pianoflytt utomlands
pianoflytt blå bakgrund
flytta piano själv

Om du trots allt vill
flytta ditt piano själv

Har du Magnus Samuelsson som idol eller siktar du på att bli professionell crossfitstjärna? Då kanske du vill försöka dig på att flytta ditt piano själv? Kör på å lycka till!
Att flytta piano själv är självklart inte omöjligt, och med rätt medel kan du klara det galant!

Vi vill gärna komma med användbara tips inför din pianoflytt!

Tips på användbar utrustning vid flytt av piano

 • Det är viktigt att du skyddar ditt piano eller flygel vid flytt. Bra packmaterial och skydd är smart att införskaffa inför flytten.
 • Ett piano väger som bekant en hel del. En bärsele underlättar vid flytten och skyddar både dig och ditt instrument. Win-win!
 • Tofflor i all ära, men vid flytt av piano kräver det ett par fotriktiga skor. Vi rekommenderar skor med stålhätta för maximalt skydd.
 • Som ett extra ess i kortärmen, kan spännband utföra mirakel vid flytt av piano eller andra tunga föremål.
 • Pianomatta är smidigt och skyddar både ditt golv och ditt instrument vid flytt. Kom ihåg att även om ditt piano har hjul, så är de inte menade att rulla alltför långt. De hjulen finns främst där av estetiska skäl och tyngs hjulen för mycket så repar det in sin tur ditt golv.

Att tänka på när du flyttar piano själv

 • Förbered dig med att köpa rätt utrustning och verktyg för att undvika skador under flytten.
 • Var i god fysisk form! Styrketräning är en bra idé och då specifikt marklyft.
 • Lyft pianot med benen, inte ryggen.
 • Tänk på vädret! Är det ösande regn, så kanske pianoflytten kan vänta…